Se-ncinge cuptorul la 200gr..
Se taie feliile de bacon in trei si se prajesc, succesiv: baconul, carnaciorii, rondelele de ceapa si feliile de mar, in untura (uleiul) incinsa. Cand s-au rumenit, se scot din tigaie si se pun deoparte.
Se toaca varza acra, se pune in tigaie, impreuna cu zaharul, si se caleste pana ce incepe sa se inmoaie. Se rastoarna intr-o forma termorezistenta, se pun peste ea carnaciorii, baconul, ceapa si feliile de mar si se adauga vinul (apa) si foile de dafin.
Se da varza la cuptor, circa 30-40 de minute, se condimenteaza cu sare, piper si chimen (eventual), se mai rumeneste 5-10 minute si se serveste imediat, garnisita cu marar verde tocat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii