Varza Bruxelles

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Varza Bruxelles

Ingrediente

  • 500 gr varza de Bruxelles
  • 1 catel de usturoi
  • 100 gr bacon
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se spala varza, se taie cotorul si primele frunze.

Se pune la fiert in apa cu sare timp de 40 min la foc potrivit sau 10 min la oala cu presiune. Cand varza este fiarta, se scurge bine de apa. Intre timp se taie in bucati mici baconul si se caleste in putin ulei. Se adauga la sfarsit catelul de usturoi taiat marunt , dupa care se rastoarna varza peste aceasta compozitie. Se mai lasa pe foc inca 5 min. Se serveste cald si cu maioneza (optional).

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise