Se calesc ceapa si carnatul, dupa care se adauga varza taiata fasii subtiri si se tine asa la foc potrivit cam 5-10 minute si se amesteca in ea pe urma adaugati 1-2 cani cu apa si lasati sa scada cand a scazut apa pe jumate adaugati condinentele si sosul de rosii si mai lasati la foc cam 10-15 minute pe urma incalziti cuptorul la 180 grae si puneti varza la cuptor pentru inca o 40 de minute.Se poate servii cu mamaliguta si cu carne prajita de porc.
Va doresc pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii