Se taie ceapa maruntel,se caleste putin,se pune ardelul si el taiat marunt,dupa cate se adauga rosiile,se sareaza,se lasa cam 5 min la foc lent,dupa care se adauga varza taiata marunt,coasta afumata si carnaciorii.Se lasa toate cam jumate de ora la foc mic,acoperite cu capac ca sa-si lase propria zeama. Timp in care se mai amesteca din cand in cand pt a nu se prinde de fundul oalei. La finalul prepararii,se adauga putin piper, o lingurita rasa de boia dulce si un varf de cutit de boia iute daca place.si intr-un final cand e gata se adauga patrunjelul taiat marunt. Si... gata.
POFTA MARE LA FIECARE.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii