autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Varza calita cu bacon

Autor: simona rawashdeh (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona rawashdeh (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 martie 2008

Ingrediente
1 varza dulce, 1 ceapa, 5-6 felii bacon

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Varza se taie marunt, se freaca cu sare, 1 lingurita de zahar si otet, se lasa cam 10 minute. Intre timp, se prajeste ceapa cu 1 lingura de bulion apoi se adauga varza si delikat, se lasa la foc mic. Si, inainte sa fie gata, se adauga bacon taiat marunt si prajit. Se mai lasa 5 minute la sfarsit se adauga marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PORTOFELE CU VARZA CALITA SI BACON

PORTOFELE CU VARZA CALITA SI BACON

Se face un aluat rece din 200 g unt rece, 300 g faina, un galbenus de ou si un praf de sare.Aluatul

6 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui prajit by Jamie Oliver

Pui prajit by Jamie Oliver

Intr-o cratita mai mare (trebuie sa ne incapa carnea de pui) punem 100 g sare, crengutele de rozmarin,

9 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 1 varza dulce
  • 1 ceapa
  • 5-6 felii bacon

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Mamaliga italiana