Puneti carnea la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, la foc mic cu capac, aproximativ o ora. Daca varza murata este prea acra sau foarte sarata e bine sa o tineti in apa rece 2-3 ore, apoi sa o stoarceti.
Curatati si tocati marunt ceapa, morcovul se feliaza subtire, ardeiul gras (congelat) se taie cubulete mici. Intr-o tigaie antiaderenta puneti la calit in ulei ceapa, morcovul si ardeiul. Adaugati verdeata tocata, ketchup si concentratul.
Intr-o cratita puneti varza sa fiarba in jumatate din zeama in care fierbe carnea.
Adaugati peste varza legumele din tigaie si restul de zeama de carne. Puneti carnea fiarta pe o farfurie, scoateti toate oasele, portionati-o si puneti-o peste varza. Adaugati restul de verdeata tocata, boia iute si dulce, cimbru, 4-5 foi de dafin, piper si introduceti cratita in cuptorul incalzit pentru 30 de minute.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii