1. Se calesc ceapa si morcovul, adaugam varza tocata marunt si stoarsa foarte bine.
2. Calim carnea si o punem peste intreaga compozitie de mai sus timp de 15 minute la foc pe aragaz.
3. Adaugam cimbrul, foile de dafin , piperul si bulionul.
4. O introducem la cuptor si primele 2 ore o lasam neacoperita. La fiecare ora o scoatem si o amestecam.
6. Dupa cele doua ore o acoperim cu folie de aluminiu si o mai lasa inca o ora - o ora si jumatate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii