autor:

tonea ana maria

» » Retete de post

Varza calita (dulce)

Autor: tonea ana maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tonea ana maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 noiembrie 2010

Ingrediente
2 verze potrivite dar mai indesate,ulei, 2 cepe mari,bulion sau rosii in bulion 3 linguri,sare,piper,foi de dafin 2.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa se spala si se toaca cat mai fin in cubulete.Se pune la prajit in uleiul bine incins pana devine aurie,se adauga bulionul sau rosiile in bulion cubulete,se adauga putina apa ca devina ca un sos si se lasa sa mai fiarba inca 2 minute pana scade apa.Varza care a fost deja data prin razatoare sau tocata fin se adauga ,foile de dafin si se lasa la fiert 1 ora din cand in cand se mai adauga apa sa nu se prinda si amesteca in ea.Se potriveste de sare si piper si se serveste cu mamaliguta calda.POFTA BUNA.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita (dulce)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Varza dulce calita (de post)

Varza dulce calita (de post)

Varza calita este gustoasa,aromata si foarte usor de pregatit Indepartam foile exterioare

1 vot    4 comentarii
50 min
Retete de post
Varza dulce calita cu carne de porc

Varza dulce calita cu carne de porc

Varza sau verzele se curata de frunzele urate ,se spala si se toaca subtire la taiteii. Daca nu

61 voturi    7 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 verze potrivite dar mai indesate,ulei
  • 2 cepe mari,bulion sau rosii in bulion 3 linguri,sare,piper,foi de dafin 2.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Fasole batuta