autor:

costy1969

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza calita saseasca

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 25 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 25 septembrie 2009

Ingrediente
1 varza dulce potrivita, 4 mere, 100 ml ulei masline, 1 lingura de bulion, 150 grame smantana, 1 legatura patrunjel, 1 lingurita maghiran, sare, piper, boia de ardei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Varza se curata de funzele vestede, se spala si se taie fideluta, dupa care se freaca cu sare si se lasa in asteptare cca 30 minute.

Ceapa se toaca mare, merele se curata de coaja, se taie betisoare, ambele se pun la calit in ulei.

Varza se stoarce bine de apa si se pune peste ceapa, se amesteca, se adauga bulionul dizolvat intr-o cana de apa, se lasa la fiert la foc mic amestecand din cand in cand.

Cand varza a fiert (35 - 40 minute), se adauga maghiranul, se asezoneaza preparatul, dupa gust, se mai da un clocot, se inchide focul.

Se serveste pe o farfurie adanca, in mijoc punem 1-2 linguri de smantana iar pe margini patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita saseasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de cocosel de curte cu vinete fripte

Pulpe de cocosel de curte cu vinete fripte

Pulpele le stropiti cu ulei si le frecati bine cu amestecul de codimente, mai putin sarea. Le puneti

2 voturi    1 comentariu
2h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu morcovi in suc de portocale

Piept de pui cu morcovi in suc de portocale

1. Se amesteca sucul de portocale cu otet. 2. Carnea se sareaza si se pipereaza.Se da prin faina.Se

6 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

    Pare o reteta tare delicioasa...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Suna foarte bine...

    • Fara foto

      Cely , 29 septembrie 2009

      Waw ce bunatate.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 varza dulce potrivita
  • 4 mere
  • 100 ml ulei masline
  • 1 lingura de bulion
  • 150 grame smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita maghiran
  • sare
  • piper
  • boia de ardei.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Vinete cu sunca, cartofi si sos picant