Varza acra se caleste in ulei,al dente. Orezul se fierbe separat in apa sarata se scurge, se amesteca cu 1,2 linguri smantana. Se caleste carnea cu mirodenii. Se unge fundul unei tavi cu smantana,se pune un rand de varza, unul de carne unul de orez. Peste orez se pune smantana sa-l acopere, peste orez din nou varza. Se poate repeta operatia. Dar totdeauna, peste ultimul strat de varza se pune smantana din belsug. Secretul gustului, consta in smantana GRASA . Se tine la cuptor o jumatate de ora, sau pana ramane putina zeama. Cine o pregateste, trebuie sa uite de calorii.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii