Varza acra se caleste in ulei,al dente. Orezul se fierbe separat in apa sarata se scurge, se amesteca cu 1,2 linguri smantana. Se caleste carnea cu mirodenii. Se unge fundul unei tavi cu smantana,se pune un rand de varza, unul de carne unul de orez. Peste orez se pune smantana sa-l acopere, peste orez din nou varza. Se poate repeta operatia. Dar totdeauna, peste ultimul strat de varza se pune smantana din belsug. Secretul gustului, consta in smantana GRASA . Se tine la cuptor o jumatate de ora, sau pana ramane putina zeama. Cine o pregateste, trebuie sa uite de calorii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii