Am prajit afumatura,am calit ardeiul si am pus varza sa scada cu 2 cani de apa.Dupa ce a scazut varza am pus afumatura si ardeiul. Varza a fiert am pus rosiile, foi de dafin, cimbru si piper.La sfarsit am pus 2 linguri de bulion de ardei am mai lasat-o sa fiarba 10 min.Am bagat-o 10 minute la cuptor.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii