autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Varza cu berbecut

Autor: Retete_Haplea (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Retete_Haplea (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2015

Ingrediente
1 cutie rosii intregi, 1 varza medie, 500 gr pulpa de berbecut, 1 ceapa, 50 ml ulei, boia dulce, boia iute, 2 foi de dafin, sare, piper boabe

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

- Taiem varza fideluta.

- Curatam ceapa, o tocam marunt, apoi o punem la calit cu un praf de sare.

- Adaugam carnea taiata cubulete.

- Acoperim cu apa si lasam la fiert circa 30 minute.

- Adaugam apoi varza cu berbecut si acoperim cu apa (daca este necesar). Lasam aproximativ 30 minute sa se inmoaie bine varza, apoi adaugam rosiile

- Condimentam dupa gust si adaugam foi de dafin, piper boabe si sare.

- Lasam pe foc scazut pana cand se fierb si varza si carnea (pentru inca aproximativ o ora).

- Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu berbecut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi noi la tava

Pulpe de pui cu cartofi noi la tava

Se spala pulpele, se sareaza pe ambele parti si se pun intr-o tava mare. Cartofii se curata , se

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Se taie 2 ceape marunt si se calesc,apoi se adauga morcovul dat prin razatoarea mica.Se adauga jumatate

1 vot    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 cutie rosii intregi
  • 1 varza medie
  • 500 gr pulpa de berbecut
  • 1 ceapa
  • 50 ml ulei
  • boia dulce
  • boia iute
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper boabe

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ostropel din aripioare de pui