Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei.
Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei.
Pentru gatit, se toaca varza marunt si se freaca cu sare. Eu dupa acest proces o si storc bine de zeama (nu mai ai asa probleme stomacale dupa consum). Se toaca ceapa si, in tava unsa cu ulei, se adauga varza, ceapa, carnatii taiati felii si piper. Bulionul il dizolv in vreo 200 ml apa si il torn pe deasupra. La urma adaug copanelele, folie de aluminiu si totul merge la cuptor, initial la 200 de grade C, timp de 45-60 minute, apoi, in functie de cuptor si de tava, cobor temperatura la 150- 170 grade C, inca 30 de minute. Scot apoi folia de aluminiu pentru a se rumeni varza si adaug foile de dafin. Se mai lasa la cuptor pana se rumeneste varza atat cat ne dorim.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii