1. Se taie ceapa in cubulete si se soteaza cu un pic de ulei(2 linguri)si cu carnea tocata intr-o tigaie cu margini inalte, timp de 5 minute, apoi se adauga varza taiata fasii.Se lasa sa fiarba 5-10 minute, amestecand mereu cu o lingura de lemn.Se asezoneaza cu sare , piper si chimen si se pune compozitia intr-un vas termorezistent.
2.Intr-un bol, se amesteca ouale cu smantana si cu laptele , se sareaza si se varsa peste amestecul de varza.Se pune vasul termorezistent in cuptorul preincalzit , la 200*C, timp de 40'.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii