1. Se taie ceapa in cubulete si se soteaza cu un pic de ulei(2 linguri)si cu carnea tocata intr-o tigaie cu margini inalte, timp de 5 minute, apoi se adauga varza taiata fasii.Se lasa sa fiarba 5-10 minute, amestecand mereu cu o lingura de lemn.Se asezoneaza cu sare , piper si chimen si se pune compozitia intr-un vas termorezistent.
2.Intr-un bol, se amesteca ouale cu smantana si cu laptele , se sareaza si se varsa peste amestecul de varza.Se pune vasul termorezistent in cuptorul preincalzit , la 200*C, timp de 40'.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii