autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne tocata

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
O varza, sare, 2 felii piine veche de o zi, 2 cepe, o lingura unt moale, o foaie de dafin, 750 g carne tocata, 3 oua, o lingutita cimbru uscat, 150 g crema de brinza, 200 ml smantana, 80 g brinza gouda, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se spala varza si se indeparteaza frunzele de la exterior. Se desfac restul de frunze care se spala bine si se oparesc 4 min in apa clocotita sarata. Se lasa apoi sa se raceasca si se indeparteaza nervurile. Ceapa se toaca, se caleste impreuna cu foaia de dafin, apoi se amesteca cu piine muiata si stoarsa, carnea tocata, ouale, cimbru, sare, piper, vegeta. Intr-o forma unsa se pune un rind de frunze, unul de carne si se repeta pina la terminarea ingredientelor. Se incheie cu un rind de varza. Crema de brinza se amesteca cu smantana si brinza gouda, piper, sare. Se toarna peste varza. Se da la cuptor o ora la 180 grade. Cel mai bine este sa se foloseasca o forma termorezistenta rotunda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza cu carne tocata la cuptor

Varza cu carne tocata la cuptor

Nu e o varza a la Cluj, este mult mai buna pentru ca nu amestec carnea in toata varza, o las intreaga

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se pune uleiul intr-o cratita sa se infierante bine,pe foc mic,apoi se pune ceapa taiata fideluta

5 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • O varza
  • sare
  • 2 felii piine veche de o zi
  • 2 cepe
  • o lingura unt moale
  • o foaie de dafin
  • 750 g carne tocata
  • 3 oua
  • o lingutita cimbru uscat
  • 150 g crema de brinza
  • 200 ml smantana
  • 80 g brinza gouda
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Vinete pane(specific arab)