Puneti cartofii la fiert fara sa-i cojiti
Incingeti uleiul si prajiti slanina afumata, taiata in cubulete mici
Adaugati morcovul taiat in rondele si ardeiul gras taiat fidelute
Adaugati varza taiata si ea fidelute ,boiaua ,rosiile,mararul tocat marunt,sarea ,otetul si zaharul
Fierbeti la foc mediu timp de 15 min
Dati varza la cuptor la foc mic 20 min
Intre timp ,cand cartofii sunt gata ,cojitii si asa intregi punetii in varza si mestecati incet
Lasati inca 10 min,si stingeti cuptorul
Se mananca cu sau fara smantana
Pofta buna!E delicioasa!!!
Secret culinar:alegeti cartofi mici ,sunt mai buni!!!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii