Tai varza si o frec cu sare apoi o las sa stea un pic si pregatesc carnatul. Carnatul il calesc numai un pic la foc mare fara sa adaug ulei. Pun varza in tava de aluminiu si amestec cu toate condimentele si apoi adaug carnatul. Ptr un pic de grasime adaug ulei de masline si apoi pun la cuptor la 365 F si dupa 10 minute amestec si adaug rosiile taiate marunt. Cand este aproape gata adaug cam o cana de bulion.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii