Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se freca cu sare. Se caleste apoi la foc potrivit putin cate putin pana se inmoaie avand grija sa nu se lege de fundul ceaunului. Se toarna bulionul (sau rosiile taiate felii) si se presara dafinul. Pe masura ce se caleste varza se adauga sare, piper, chimion, dupa gust.
Costita se taie bucati potrivit de mari si se prajeste intr-o tigaie fara a o arde tare.
Intr-o tava se aseaza varza peste care se pun costitele si se acopera cu apa si bulion. Se da cuptorul la foc mare. Se verifica din cand in cand daca are apa suficienta sa fiarba. Se lasa la foc 30-40 de minute in ultimele minute lasadu-se sa scada.
Se serveste cu mamaliga si ardei iute
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii