autor:

Anonim

» » Aperitive

varza cu friptura de porc la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, varza, faina, boia de ardei dulce, piper, ceapa, marar, sare, morcovi, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se introduce la cuptor intr-o tava cu 50 ml de ulei si 100 ml de apa, impreuna cu morcovii,50 g de ceapa felii si usturoi.
Varza si ceapa tocate marunt se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa. Se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, boia de ardei, sare, piper si se fierb cca 90 min. Se adauga marar. Friptura se portioneaza si se asaza peste varza.
Daca ti-a placut reteta noastra "varza cu friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cosulete cu suncã si ciuperci (Empadas de fiambre e cogumelos)

Cosulete cu suncã si ciuperci (Empadas de fiambre e cogumelos)

Aceste cosulete le-am gãtit împreunã cu vecina si prietena mea Tania , ea are cont pe Bucãtãras.ro

10 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Piftelute cu maioneza si ceapa

Piftelute cu maioneza si ceapa

Dau pe robot carnea, costita, painea,ceapa,pesmetul,condimentele, ouale. Modelez bile pe care le

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Empadas de gãinã