Intr-o tigaie teflon se unge cu un pic de ulei de folare si se pune la incins. Se adauga ghimbirul tocat foarte fin sau ras pe razatoare inpreuna cu ceapa. Se lasa la inmuiat si se adauga varza tocata. Se amesteca. Se lasa la prajit dar numai cit sa patrunda varza un pic. Aldente. Se adauga piperul, sosul de soia si sosul de stridi. Se gusta si se aduga sare numai daca este necesar. Atentie si sosul de stridii si cel de soia contin sare.
Se serveste cald. Eu l-am pus langa peste prajit si a mers de minune.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii