Intr-o tigaie teflon se unge cu un pic de ulei de folare si se pune la incins. Se adauga ghimbirul tocat foarte fin sau ras pe razatoare inpreuna cu ceapa. Se lasa la inmuiat si se adauga varza tocata. Se amesteca. Se lasa la prajit dar numai cit sa patrunda varza un pic. Aldente. Se adauga piperul, sosul de soia si sosul de stridi. Se gusta si se aduga sare numai daca este necesar. Atentie si sosul de stridii si cel de soia contin sare.
Se serveste cald. Eu l-am pus langa peste prajit si a mers de minune.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii