Intr-o tigaie teflon se unge cu un pic de ulei de folare si se pune la incins. Se adauga ghimbirul tocat foarte fin sau ras pe razatoare inpreuna cu ceapa. Se lasa la inmuiat si se adauga varza tocata. Se amesteca. Se lasa la prajit dar numai cit sa patrunda varza un pic. Aldente. Se adauga piperul, sosul de soia si sosul de stridi. Se gusta si se aduga sare numai daca este necesar. Atentie si sosul de stridii si cel de soia contin sare.
Se serveste cald. Eu l-am pus langa peste prajit si a mers de minune.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii