autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu hrean si cascaval

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
1 varza, 1/2 hrean ras, 3-4 linguri cascaval ras, 100 ml.ulei, sare

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata varza ,se desprind foile,se spala si se operesc in apa clocotita cu sare.Cand s-au inmuiat se scot si se pun intr-o sita la scurs.Dupa ce s-au racit,se taie f.fin si se pune in cratita in uluiul incins.Se lasa la inabusit si se adauga hreanul ras.Cand e gata se adauga cascavalul ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu hrean si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu pui si legume

Orez cu pui si legume

Ceapa si ardeiul se curata si se taie cubulete. Se pun la calit in tigaie cu putin ulei. Se adauga

7 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmale de legume in foi de vita

Sarmale de legume in foi de vita

Sarmalutele de legume nu sunt cu nimic mai prejos decat cele cu carne, mai ales ca ciupercile au

5 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 varza
  • 1/2 hrean ras
  • 3-4 linguri cascaval ras
  • 100 ml.ulei
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Escalop de porc cu ciuperci de padure