autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu hrean si cascaval

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
1 varza, 1/2 hrean ras, 3-4 linguri cascaval ras, 100 ml.ulei, sare

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata varza ,se desprind foile,se spala si se operesc in apa clocotita cu sare.Cand s-au inmuiat se scot si se pun intr-o sita la scurs.Dupa ce s-au racit,se taie f.fin si se pune in cratita in uluiul incins.Se lasa la inabusit si se adauga hreanul ras.Cand e gata se adauga cascavalul ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu hrean si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de ardei copti

Mancarica de ardei copti

Legumele se spala, se curata, se toaca. Intr-o tigaie, se pune la incins pe aragaz, 30 ml ulei.

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole alb-rosie cu ardei

Iahnie de fasole alb-rosie cu ardei

Ceapa se taie solzisori(daca e prea mare se mai taie o data pe jumate)si morcovul se taie in suvite

14 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 varza
  • 1/2 hrean ras
  • 3-4 linguri cascaval ras
  • 100 ml.ulei
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Sbiha-vinata in sos de rosii