autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu hrean si cascaval

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
1 varza, 1/2 hrean ras, 3-4 linguri cascaval ras, 100 ml.ulei, sare

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata varza ,se desprind foile,se spala si se operesc in apa clocotita cu sare.Cand s-au inmuiat se scot si se pun intr-o sita la scurs.Dupa ce s-au racit,se taie f.fin si se pune in cratita in uluiul incins.Se lasa la inabusit si se adauga hreanul ras.Cand e gata se adauga cascavalul ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu hrean si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui la cuptor cu carnati si rosii

Pui la cuptor cu carnati si rosii

Spalati puiul, zvantati-l cu hartie absorbanta, apoi taiati-l pe mijlocul spatelui si desfaceti-l

10 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu sos de tomate

Paste cu sos de tomate

Se fierb pastele,dupa ce le-am scurs,se pun intru-n vas in care ulterior am pus uleiul la incins

7 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 varza
  • 1/2 hrean ras
  • 3-4 linguri cascaval ras
  • 100 ml.ulei
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Sarbusca bucovineana