Calim ceapa in ulei, cat sa-si schimbe culoarea, adaugam radacinoasele, ardeiul si gogosarul,adaugam o cescuta mica de apa,lasam sa se caleasca 10 minute, apoi adaugam varza tocata, framantata cu sare.Adaugam ceapa verde tocata marunt,conopida si condimentele. Lasam sa fiarba pana e fiarta vara. Adaugam sosul obtinut din rosiile date pe razatoare si smantana. Lasam sa dea un clocot timp de 5 minute, presaram cu verdeata. Servim cu ardei iute, mamaliguta, alaturi de ochiuri sau carnaciori prajiti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii