autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu masline la cuptor

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
-1 1/2 kg varza murata, -2 cepe, -200g masline verzi, -1kg cartofi albi, -sare, -piper, -chimen, -250ml supa de carne, -200ml smantana, -100g cascaval ras

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Se toaca varza. Se taie rondele ceapa si maslinele. Se curata cartofii, se spala si se taie felii. Intr-o tava unsa, se aseaza un strat subtire de varza murata, apoi straturi succesive de felii de cartofi, rondele de ceapa si varza tocata. Fiecare strat se condimenteaza cu sare, piper si chimen si se presara cu rondele de masline. Cand s-au terminat de aranjat se toarna in tava supa de carne si smantana (totul trebuie sa fie acoperit de lichid). Se presara cu cascaval ras si restul de masline. Sufleul se coace in cuptorul preincalzit pana se rumeneste. (ATENTIE! Sufleul nu trebuie sa fie apos).
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu masline la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca de clatite cu piure de spanac

Budinca de clatite cu piure de spanac

La toate acestea se adaugă uleiul pentru prăjitul clătitelor dar care este o cantitate mică deoarece,

2 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rostii de cartofi si hrean

Rostii de cartofi si hrean

1.Se storc in mana cartofii rasi, apoi se pun intr-un castron.Se adauga ouale, faina, hreanul, ceapa

14 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 01 mai 2011

    interesanta reteta!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Waw ce bine arataaa!!!!!!1

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

    Felicitari pentru reteta si pentru prezentare...

Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

4 voturi

Ingrediente

  • -1 1/2 kg varza murata
  • -2 cepe
  • -200g masline verzi
  • -1kg cartofi albi
  • -sare
  • -piper
  • -chimen
  • -250ml supa de carne
  • -200ml smantana
  • -100g cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

interesanta reteta!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Parjoale cu fasole verde