Se portionaza rata dupa ce este spalata se pune intr-o tava unsa cu putin ulei,rata o dam cu sare si piper,punem si 200 ml apa o bagam la cuptor pina se face.
Varza murata o spalam o scurgem,o taiem cum se poate de mic,o punem intr-o oala cu ulei la calit,adaugam putina apa pina este calita cind este gata adaugam 2 linguri bulion,o mai lasam 5 minute pe foc dupa care o punem in tava cu rata si o mai lasam la cuptor 15 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii