autor:

Georgiana

» » Mancaruri cu carne

Varza cu rata

Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Ingrediente
1 rata, 1 varza murata, 200 ml.ulei, 2 linguri bulion, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

13 voturi

Mod de preparare

Se portionaza rata dupa ce este spalata se pune intr-o tava unsa cu putin ulei,rata o dam cu sare si piper,punem si 200 ml apa o bagam la cuptor pina se face.
Varza murata o spalam o scurgem,o taiem cum se poate de mic,o punem intr-o oala cu ulei la calit,adaugam putina apa pina este calita cind este gata adaugam 2 linguri bulion,o mai lasam 5 minute pe foc dupa care o punem in tava cu rata si o mai lasam la cuptor 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu rata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rata pe varza

Rata pe varza

1.Varza se taie fideluta, se freaca cu sare si se lasa asa timp de 30-40 de minute. 2. Se calesc

18 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Rata pe mix de varza

Rata pe mix de varza

Se fierbe rata, fiind crescuta la curte este mai tare carnea; dupa ce a fiert, se scoate si se lasa

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mirzea Steliana Georgeta , 17 aprilie 2015

    usor de facut si gustoasa

  • Fara foto

    Crefelean Denisa , 29 iulie 2014

    Este foarte usor

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    E super !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      E foarte buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Un deliciu...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Rata pe varza,mmmm .....o delicatesa.Felicitari.

    • Fara foto

      lory , 19 ianuarie 2010

      Esti cea mai tare bucatareasa. Felicitari

    • Fara foto

      lory sovaieala , 19 ianuarie 2010

      Esti cea mai tare bucatareasa. Felicitari. Sa o ti tot asa.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      varza calita imi place la nebunie si daca e si cu rata si mai si felicitari,ami lasa apa in gura,ai votul meu.

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      Foarte buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      Un deliciu. Felicitari!

    • Fara foto

      lumi , 18 ianuarie 2010

      Vai ...ce buna e! Si rata si varza,dar vreau si mamaliga!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

13 voturi

Ingrediente

  • 1 rata
  • 1 varza murata
  • 200 ml.ulei
  • 2 linguri bulion
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana
Supa de legume cu galuste

Supa de legume cu galuste

Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la

15 voturi    7 comentarii
1h
Supe de legume
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Se pune apa putin la incalzit. Punem intr-un ligheam cubuletu de drojdie,adaugam apa calduta,uleiu,si

26 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Curatam cartofii si ii dam prin razatoarea mare, ii punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei,

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

constanta proca (Chef de cuisine)

E super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Pui cu ciuperci si smantana