Varza se curata de frunzele ofilite,dupa care se imparte in 6 parti egale,punandu-se la oparit in apa sarata cu lapte;
Dupa ce a fost oparita,varza se lasa la scurs;
Se pregateste o tava de aragaz,se unge cu unt,se presara cu pesmet,se pune varza scursa,dupa care se adauga,peste aceasta o compozitie din smantana amestecata cu faina si cascaval;
Se da la cuptor,la foc mic,timp de 30 minute;
Se consuma fierbinte.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii