Varza se curata de frunzele ofilite,dupa care se imparte in 6 parti egale,punandu-se la oparit in apa sarata cu lapte;
Dupa ce a fost oparita,varza se lasa la scurs;
Se pregateste o tava de aragaz,se unge cu unt,se presara cu pesmet,se pune varza scursa,dupa care se adauga,peste aceasta o compozitie din smantana amestecata cu faina si cascaval;
Se da la cuptor,la foc mic,timp de 30 minute;
Se consuma fierbinte.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii