Se taie varza ca fideaua, se sareaza si se stoarce putin. Se prajeste in ulei amestecind, pina capata culoarea aurie. Se arde zaharul intr-o tigaita, se stinge cu 2-3 lingurite de apa clocotita,si se amesteca cu varza. Separat se fierb taiteii in apa cu sare, se strecoara, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu varza in care se pune(cine doreste) o jumatate de lingurita piper. Se mai lasa citeva minute pe foc sau se dau la cuptor citeva minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii