autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza de Bruxell

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 februarie 2010

Ingrediente
500g varza de Bruxelles, 6 linguri de ulei, 2 catei de usturoi, 1 lamaie- coja-, 50 g unt., 150ml apa, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se spala bine varza, si se curate de eventualel foi galbene,se lasa la scurs si se taie apoi in jumatati daca sunt prea mari,sau sa lasa intregi. Intr-o craticioara se pune uleiul la incins, se adauga usturoiul tocat marunt si apoi se adauga varza de Bruxelles. Se caleste varza pana ce se mai inmoaie si apoi se adauga putina apa si coaja de la lamaie .. Se acopera cratita si se lasa la foc mic sa se fragezeasca varza. Untul se adauga treptat peste varza amestecand usor. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si apoi se serveste ca atare sau ca si garniturea la fripturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxell" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmale In Foi De Vita

Sarmale In Foi De Vita

Intr-un castron incapator adaugati carnea tocata, ouale, ceapa data prin razuitoarea mare si scursa

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de linte la Philips Multicooker (de post)

Mancare de linte la Philips Multicooker (de post)

Se seteaza Philips Multicooker la functia de prajire (FRY) si se selecteaza timpul pentru 5 minute.

3 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • adnas54

    adnas54 (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

    Si mie imi place si o folosec adesea, cand o gasesc la supermarket. pupicuri.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

      Apetisant

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

      Imi place tare mult...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

      i-mi lasa apa in gura,o sa fac cat de curand.yammy

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

      Foarte bună reţetă!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 500g varza de Bruxelles
  • 6 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lamaie- coja-
  • 50 g unt.
  • 150ml apa
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mix de friptura de pasare cu ghimbir si legume