Am pus varza la fiert cu putina sare, pentru 10 minute. Un vas pentru cuptor se unge cu o lingura de unt sau de margarina, dupa preferinte. Eu am folosit margarina. Dupa ce am scurs varza, am asezat-o in acest vas. Cele 2 oua se bat cu jumatate din cantitatea
de cascaval si se toarna peste varza. Smantana se desface cu laptele rece si se toarna peste celelalte. La fel am procedat si cu cealalta lingura de margarina pe care am topit-o si am amestecat-o bine cu faina alba. Se folosesc si condimentele intre straturi. La urma am intins feliile de salam, am presarat cele 2 linguri de pesmet si ce a mai ramas din cascaval. Am pus la cuptor pentru 20 - 30 de minute. E tare bun! Trebuie avuta grija sa nu se fiarba varza de bruxelle prea mult. In rest e foarte simplu de pregatit.
Reteta aceasta am gasit-o pe net la http://gospodini.blogspot.com/, numai ca eu am adaugat in plus cele cateva felii de salamior.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii