se curata varza de Bruxelles de foitele exterioare, se scoate cotorul cu un cutit ascutit, se spală si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. După ce a fiert 10 min., se pune într-o strecuratoare si se lasa sa se scurga bine. Se pune la topit untul intr-o tigaie, se caleste nitel ceapa taiata julien si prazul taiat rondele. Se adauga jambonul si baconul, busuiocul,sare, piper si doar se amesteca incet toate ingredientele din cratita, pe foc ! Se tapeteaza un vas de ceramica sau yena cu unt si pesmet, se aseaza un strat de varza, compozitia de jambon si bacon, se presara busuioc, oregano, patrunjel verde si se acopera cu ultimul strat de varza. Se pune deasupra o lingurita de unt, se presara emmentalul sau parmezanul si se pun si cateva fasii de bacon. Se da la cuptor pentru cca 30 de minute. Se poate servi simpla sau ca garnitura sau cu un sos béchamel.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii