Varza de Bruxelles cu smantana

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750g varză de Bruxelles
  • 2 linguri unt
  • 1 pahar smântână
  • sare

Mod de preparare

Se aleg verzişoare mici, se curăţă de frunzele galbene, se spală bine în câteva ape şi se pun la fiert la foc iute, în apă sărată, cam 20min. Se scurg bine de apă, apoi se pun într-o cratiţă în untul înfierbântat, la foc mic. Se acoperă cu capac şi se lasă 10 min, scuturând mereu cratiţa. Se toarnă smântâna şi se mai lasă pe foc câteva minute. Se serveşte fierbinte.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor