1.Se fierbe varza de Bruxelles .
2.Separat se prepara un sos. Intr-o oala se pune laptele la incalzit si se dizolva faina si untul, amestecandu-se. Inainte de a fierbe se adauga smantana si sarea. Se lasa pe foc pana da in clocot.
3.Verzele de Bruxelles se rostogolesc prin pesmet.
4. Intr-un vas de Jena , tapetat cu unt, se aseaza intr-un strat verzele de Bruxelles , se presara pesmet printre ele, se acopera cu sosul ,se rade cascaval deasupra si se gratineaza la cuptor, la foc mic aproximativ 20 minute, pana se rumeneste deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii