autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

VARZA DE BRUXELLES LA CUPTOR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
500 g varza de Bruxelles, 200 ml smantana, 100 g branza telemea, 100 g cascaval, seminte de chimen, sare, pesmet, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

21 voturi

Mod de preparare

Varza de Bruzelles se curata si se fierbe cu grija in apa cu sare si seminte de chimen.Se strecoara si se aranjeaza intr-un vas de yena us cu ulei de masline si tapetat cu pesmet in straturi alternative varza,sos,pesmet prajit,varza,sos,pesmet prajit,varza,pesmet prajit.
Sosul se prepara din smantana,branza si cascaval ras.
Pesmetul se rumeneste in putin ulei de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "VARZA DE BRUXELLES LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida cu ciuperci si smantana

Conopida cu ciuperci si smantana

Desfacem conopida si oparim buchetelele 8 minute in apa cu sare. Le scoatem si le lasam sa se scurga.

12 voturi    5 comentarii
54 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Friptura la tava cu legume

Friptura la tava cu legume

Se aseaza toate intr-o tava cu putin ulei, apa si condimente pentru pui si se da la cuptor. Pofta

7 voturi    3 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    Multumesc mult...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 august 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Multumesc mult...Este intr-adevar delicioasa si sanatoasa...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      E foarte buna, sunt sigura!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Multumesc Vera...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Iti multumesc mult...Este intr-adevar gustoasa ...O recomand cu drag...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      arata ft bine si cred ca este si gustoasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      O sa-ti placa in mod sigur Elisa...Este o mancare usoara,gustoasa si se prepara si repede...

    • Fara foto

      Elisa , 14 decembrie 2009

      versisoarele mele din gradina nu au niciun miros neplacut,iar la gust sunt bune si doar fierte 3 minute si apoi trase la tigaie in unt si putin piper deasupra. Acum o sa fac si reteta ta,caci am cules ultimile pe anul asta,iar din tijele lasate se mai fac altele la primavara. Multumesc pentru reteta :)

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

      Personal imi place foarte mult...,este gustoasa,sanatosa si chiar imi place mirosul...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Multumesc mult...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Eu am avut probleme cu mirosul varzucii asteia. Am renuntat sa mai cumpar.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Am sa fac si eu in premiera dupa reteta asta. E tentanta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Foarte buna. Cu cativa ani in urma, am avut si noi in gradina, am cumparat rasadurile si ne-am trezit cu mingiucile de varzuca.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      Arata foarte bine, o sa incerc si eu reteta, demult ma tenteaza verzisoarele astea de Bruxelles.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

21 voturi

Ingrediente

  • 500 g varza de Bruxelles
  • 200 ml smantana
  • 100 g branza telemea
  • 100 g cascaval
  • seminte de chimen
  • sare
  • pesmet
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete  la cuptor, cu garnitura de orez si legume Vinete la cuptor, cu garnitura de orez si legume

Este o mancare de sezon cu legume proaspete, ce contine o multime de vitamine, minerale, proteine, carbohidrati pe care organismul nostru

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Rulouri cu vinete si piept de pui Rulouri cu vinete si piept de pui

Se feliaza vanata pe verticala, se pun feliile in tava de la aragaz in care s-a pus hartie de copt si se dau la cuptor pentru cateva

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Varza calita cu carnati de casa