Varza se curăţă şi se taie fideluţă. Se freacă cu puţină sare. Carnea se spală, se usucă în prosop curat, se taie cubuleţe mai mărişoare şi se căleşte un pic într-o cratiţă de tuci emailată. Se adaugă varza stoarsă de zeamă, se amestecă uşor până punem toată varza. Se lasă să se călească bine, se adaugă roşiile, opărite, decojite şi tăiate cubuleţe, ardeiul iute tocat, câteva boabe de piper, foaia de dafin, mărarul, sare dacă mai este nevoie (varza a fost frecată cu sare) şi se dă la cuptor până ce scade bine şi varza este făcută. Dacă vi se pare că nu este destul de bine făcută mai adăugaţi un pic de apă şi o mai lăsaţi la cuptor până scade bine şi este frumos rumenită. Dacă vă place mai zemoasă,mai puneţi apă şi nu o lăsaţi să scadă prea mult. Dacă vă place o seviţi cu un ardei iute.
Poftă bună!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii