Varza se curăţă şi se taie fideluţă. Se freacă cu puţină sare. Carnea se spală, se usucă în prosop curat, se taie cubuleţe mai mărişoare şi se căleşte un pic într-o cratiţă de tuci emailată. Se adaugă varza stoarsă de zeamă, se amestecă uşor până punem toată varza. Se lasă să se călească bine, se adaugă roşiile, opărite, decojite şi tăiate cubuleţe, ardeiul iute tocat, câteva boabe de piper, foaia de dafin, mărarul, sare dacă mai este nevoie (varza a fost frecată cu sare) şi se dă la cuptor până ce scade bine şi varza este făcută. Dacă vi se pare că nu este destul de bine făcută mai adăugaţi un pic de apă şi o mai lăsaţi la cuptor până scade bine şi este frumos rumenită. Dacă vă place mai zemoasă,mai puneţi apă şi nu o lăsaţi să scadă prea mult. Dacă vă place o seviţi cu un ardei iute.
Poftă bună!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii