Varza ,curatata si tocata marunt,se caleste in uleiul incins impreuna cu kaiserul taiat cuburi si morcovul dat prin razatoarea mica.Peste ele,se toarma rosiile oparite in prealabil,curatate de pielite si tocate marunt,se adauga supa de carne daca avem sau apa si se lasa pe foc pana varza este bine fiarta.La final se adauga sare,piper,cimbru si foi de dafin dupa preferinta.Se serveste cu mamaliguta calda si un ardei verde iute langa

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii