Se curata varza, se taie in felii subtiri.
Se pune la fiert in apa sarata. Dupa ce s-a fiert se scurge de apa(nu se fierbe f. mult pt ca se mai pune si la cuptor).
Intre timp orezul ales si spalat se inabusa in unt, apoi se fierbe astfel ca sa ramana bobul intreg.
Se asaza in tava sau vas yena un rand de varza, un rand de orez, apoi iar un rand de varza, se toarna deasupra o parte din smantana si se da la cuptor sa se rumeneasca. Se serveste cu restul de smantana pe deasupra si marar verde tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii