Ceapa taiata felii se inabusa in ulei, se adauga orezul si ½ pahar de apa si se lasa sa infloreasca pe jumatate, se adauga felii de rosii, verdeata, sare si se asaza apoi in cratita, un rind de varza oparita si taiata marunt, un rind din orezul fiert pe jumatate, felii de rosii, se toarna restul de ulei deasupra si se da la cuptor. Se lasa pina scade zeama de la rosii si se serveste rece. Boabele de piper, puse in saculet, se asaza peste primul strat de varza de la fund.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii