Varza dulce cu smantana

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Varza dulce cu smantana

Ingrediente

  • 1 kg varza noua
  • 200 g smantana
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura marar tocat
  • 100 ml ulei
  • sare dupa gust.

Mod de preparare

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi ca sa inlaturi zeama si o pui la fiert in apa clocotita . Cand e bine fiarta , o pui intr-o sita sa se scurga foarte bine .m Intr-o cratita pui uleiul , il lasi sa se scurga , pui varza si peste ea presari faina . Torni si laptele si amesteci bine. Apoi adaugi smantana si mararul. Dai cratita la cuptor si o lasi pana scade manacarea , dar nu foarte mult , in asa fel incat sa nu mai fie zemoasa .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise