Varza tocata si frecata cu sare am pus-o in oala cu putina apa la fiert pentru o ora si jumatate.
Intr-un ceaun am pus ceapa la calit cu o jumatate de lingurita de sare si o jumatate lingurita de zahar. Dupa ce ceapa a capatat culoare, am pus bulionul si am lasat cam 10 minute sa fiarba. Apoi am pus bucatelele de scarita de porc si am lasat inca 10 minute la fiert. Cand varza este aproape fiarta, se toarna peste ea compozitia cu bulion. Am lasat inca o jumatate de ora pe foc, apoi am condimentat dupa gust. Eu prefer sa servesc varza foarte fierbinte si cu un ardei iute impreuna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii