Varza tocata si frecata cu sare am pus-o in oala cu putina apa la fiert pentru o ora si jumatate.
Intr-un ceaun am pus ceapa la calit cu o jumatate de lingurita de sare si o jumatate lingurita de zahar. Dupa ce ceapa a capatat culoare, am pus bulionul si am lasat cam 10 minute sa fiarba. Apoi am pus bucatelele de scarita de porc si am lasat inca 10 minute la fiert. Cand varza este aproape fiarta, se toarna peste ea compozitia cu bulion. Am lasat inca o jumatate de ora pe foc, apoi am condimentat dupa gust. Eu prefer sa servesc varza foarte fierbinte si cu un ardei iute impreuna.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii