Coastele se taie bucati mici, se spala bine si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Intre timp tocam marunt ceapa si ardeiul si il dam deoparte. Taiem si varza fideluta. Dupa circa o ora, cand carnea este fiarta se adauga si varza si se fierbe inca 30 de minute. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Intr-o tigaie cu putin ulei calim ceapa si ardeiul 5 minute. Adaugam compozitia impreuna cu rosiile si mai fierbem 15 minute. Dupa 15 minute varza noastra e gata. Daca va place, se poate acri cu zeama de varza sau bors.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii