autor:

licu pop

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

varza la cuptor cu carnat de casa

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Ingrediente
300 gr carnat de casa, 300gr costita afumata, 400 ml de bere, 2 cepe mari, o varza murata mica, o vaza dulce mica, unt cat o nuca, cimbru, o foaie de dafin, o cana de smantana, 150 gr branza de oaie, concentrat de legume, sare piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana se acopera carnea si se fierbe pana scade berea si ramane uleiul. In uleiul ramas se prajeste ceapa pe urma varza care au fost tocate foarte marunt in care se pune cimbrul si foile de dafin se prajesc cam 10 min.Intr-o tava unsa cu unt se pune varza si carnea se da la cuptor cam 30 min .Se ccoate tava se pune branza rasa cu smantana peste varza si se tine la cuptor pana se gratineaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "varza la cuptor cu carnat de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume de vara la cuptor

Legume de vara la cuptor

O reteta delicioasa si foarte usoara.Cantitatile si legumele sunt la alegerea fiecaruia. Tocam

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de legume

Musaca de legume

Se curata cepele si 1 morcov, se toaca marunt sau se dau prin blender si se calesc in 2-3 linguri

20 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Foarte buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Pare tare gustoasa aceasta reteta...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Foarte buna!

    • Fara foto

      ica (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      am pregatit aceasta reteta si a iesit minunata. O recomand la toata lumea pentru ca e foarte gustoasa si usor de pregatit.Felicitari autorului

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Cred ca este foarte buna........dar cita bere se pune????

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Interesanta reteta ta ! Nu am mancat niciodata varza cu...branza si bere... De fapt nu prea am inteles cata bere se foloseste ca nu ne-ai spus. Sau...berea o bea bucatarul ?

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Apetisant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 300 gr carnat de casa
  • 300gr costita afumata
  • 400 ml de bere
  • 2 cepe mari
  • o varza murata mica
  • o vaza dulce mica
  • unt cat o nuca
  • cimbru
  • o foaie de dafin
  • o cana de smantana
  • 150 gr branza de oaie
  • concentrat de legume
  • sare piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi
Mamaliga cu caltabos, carnat si costita de porc

Mamaliga cu caltabos, carnat si costita de porc

Reteta e foarte veche o reteta 100% taraneasca si normal naturala. Denumirea ei originala este:

8 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tarta cu amestec Mexican