autor:

licu pop

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

varza la cuptor cu carnat de casa

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Ingrediente
300 gr carnat de casa, 300gr costita afumata, 400 ml de bere, 2 cepe mari, o varza murata mica, o vaza dulce mica, unt cat o nuca, cimbru, o foaie de dafin, o cana de smantana, 150 gr branza de oaie, concentrat de legume, sare piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana se acopera carnea si se fierbe pana scade berea si ramane uleiul. In uleiul ramas se prajeste ceapa pe urma varza care au fost tocate foarte marunt in care se pune cimbrul si foile de dafin se prajesc cam 10 min.Intr-o tava unsa cu unt se pune varza si carnea se da la cuptor cam 30 min .Se ccoate tava se pune branza rasa cu smantana peste varza si se tine la cuptor pana se gratineaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "varza la cuptor cu carnat de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 8 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Foarte buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Pare tare gustoasa aceasta reteta...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Foarte buna!

    • ica (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      am pregatit aceasta reteta si a iesit minunata. O recomand la toata lumea pentru ca e foarte gustoasa si usor de pregatit.Felicitari autorului

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Cred ca este foarte buna........dar cita bere se pune????

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Interesanta reteta ta ! Nu am mancat niciodata varza cu...branza si bere... De fapt nu prea am inteles cata bere se foloseste ca nu ne-ai spus. Sau...berea o bea bucatarul ?

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Apetisant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 300 gr carnat de casa
  • 300gr costita afumata
  • 400 ml de bere
  • 2 cepe mari
  • o varza murata mica
  • o vaza dulce mica
  • unt cat o nuca
  • cimbru
  • o foaie de dafin
  • o cana de smantana
  • 150 gr branza de oaie
  • concentrat de legume
  • sare piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi
Mamaliga cu caltabos, carnat si costita de porc

Mamaliga cu caltabos, carnat si costita de porc

Reteta e foarte veche o reteta 100% taraneasca si normal naturala. Denumirea ei originala este:

8 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftele frantuzesti