Reteta postata pe: 22 februarie 2010
Ingrediente
300 gr carnat de casa, 300gr costita afumata, 400 ml de bere, 2 cepe mari, o varza murata mica, o vaza dulce mica, unt cat o nuca, cimbru, o foaie de dafin, o cana de smantana, 150 gr branza de oaie, concentrat de legume, sare piper dupa gust
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana se acopera carnea si se fierbe pana scade berea si ramane uleiul. In uleiul ramas se prajeste ceapa pe urma varza care au fost tocate foarte marunt in care se pune cimbrul si foile de dafin se prajesc cam 10 min.Intr-o tava unsa cu unt se pune varza si carnea se da la cuptor cam 30 min .Se ccoate tava se pune branza rasa cu smantana peste varza si se tine la cuptor pana se gratineaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "varza la cuptor cu carnat de casa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Aluatul l-am facut la masina de paine.
Curatam cartofii, ii spalam si apoi ii taiem cubulete.Ii
10 voturi
8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida se curata de frunze, se spala si se rupe in buchetele ce sa pun intr-un castron cu apa si
12 voturi
4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 martie 2010
Foarte buna!
ica (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010
am pregatit aceasta reteta si a iesit minunata. O recomand la toata lumea pentru ca e foarte gustoasa si usor de pregatit.Felicitari autorului
Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010
Cred ca este foarte buna........dar cita bere se pune????
Sidy (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010
Interesanta reteta ta ! Nu am mancat niciodata varza cu...branza si bere... De fapt nu prea am inteles cata bere se foloseste ca nu ne-ai spus. Sau...berea o bea bucatarul ?
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010
Apetisant!