autor:

LUMINITA

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza la tigaie

Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Ingrediente
pt 2 portii:50 g ciuperci uscate,150 g sos tartar,50 g branza de vaci,sare,piper,1 lingura de ulei,700 g varza,2 cepe, mar rosu,50 ml margarina pt gatit,1 pachetel amestec de legume.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Taiati ciupercile marunt, amestecati-le usor cu tartar, branza dulce, sarea si piperul. Din acest amestec formati chiftelute si prajiti-le in ulei cca 10 minute, avand grija sa nu se arda.

Intre timp pregatiti varza si taiati-o fasii, la fel ca marul si ceapa curatate. Luati chiftelutele din tigaie. Adaugati varza taiata, acoperiti tigaia cu un capac si caliti-o cca. 3 minute, pana incepe sa se inmoaie.

Luati tigaia depe foc, adaugati 350 ml margarina. Adaugati amestecul de legume si fierbeti in continuare. In cele din urma adaugati felioarele de mere si lasati mancarea alte 3-5 minute la foc.

La final adaugati chiftelutele si lasati-le sa se incalzeasca. La aceasta mancare merge f bine un piure de cartofi.

Pofta buna va doresc!
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PLACINTA (prajita in tigaie) CU VARZA CALITA SI CU BRINZA(Menuca)

PLACINTA (prajita in tigaie) CU VARZA CALITA SI CU BRINZA(Menuca)

In primul rind,multumiri Menucai.De la ea am reteta. Se face un aluat,din ingredientele amintite;se

23 voturi    14 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Turte cu varza la tigaie

Turte cu varza la tigaie

Se dizolva drojdia cu praful de zahar,se pune apa calduta peste si se mai amesteca putin cu lingura,apoi

79 voturi    42 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • pt 2 portii:50 g ciuperci uscate,150 g sos tartar,50 g branza de vaci,sare,piper,1 lingura de ulei,700 g varza,2 cepe, mar rosu,50 ml margarina pt gatit,1 pachetel amestec de legume.

Raporteaza reteta

Retete
de LUMINITA
Mirinda

Mirinda

Blatul: se face ca si la reteta de "chec simplu", numai ca se pune in tava patrata sau dreptunghiulara

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Mancare de ciuperci