Varza la tigaie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt 2 portii:50 g ciuperci uscate
  • 150 g sos tartar
  • 50 g branza de vaci
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei
  • 700 g varza
  • 2 cepe
  • 1 mar rosu
  • 50 ml margarina pt gatit
  • 1 pachetel amestec de legume.

Mod de preparare

Taiati ciupercile marunt, amestecati-le usor cu tartar, branza dulce, sarea si piperul. Din acest amestec formati chiftelute si prajiti-le in ulei cca 10 minute, avand grija sa nu se arda.

Intre timp pregatiti varza si taiati-o fasii, la fel ca marul si ceapa curatate. Luati chiftelutele din tigaie. Adaugati varza taiata, acoperiti tigaia cu un capac si caliti-o cca. 3 minute, pana incepe sa se inmoaie.

Luati tigaia depe foc, adaugati 350 ml margarina. Adaugati amestecul de legume si fierbeti in continuare. In cele din urma adaugati felioarele de mere si lasati mancarea alte 3-5 minute la foc.

La final adaugati chiftelutele si lasati-le sa se incalzeasca. La aceasta mancare merge f bine un piure de cartofi.

Pofta buna va doresc!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise