Se taie carnea de porc cubulete si se pune la prajit cu untura topita sau putin ulei.Se prajeste la foc rapid pana-si schimba culoarea.Cand carnea incepe sa-si lase apa,dati focul pe mediu,condimentati cu piper si foarte putina sare si acoperiti cu un capac lasand sa fiarba inabusit.Daca apa a scazut,mai adaugati apa calda.Cand e fiarta carnea, lasati apa sa scada bine si carnea sa se rumeneasca putin in grasime.Adaugati varza taiata fideluta si caliti 10 min. amestecand des.Adaugati cimbru,inca putin piper,amestecati si apoi puneti bulionul si 100 ml apa.Fierbeti in continuare cu capac pentru inca 40 min.Se serveste cu smantana.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii