autor:

Laura

» » Mancaruri cu carne

Varza murata cu carne de porc

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Ingrediente
600 gr carne de porc,600 gr varza murata,150 ml bulion,1 lingurita cimbru uscat,1 foaie de dafin,sare,piper,putin ulei sau untura,smantana pentru servit.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea de porc cubulete si se pune la prajit cu untura topita sau putin ulei.Se prajeste la foc rapid pana-si schimba culoarea.Cand carnea incepe sa-si lase apa,dati focul pe mediu,condimentati cu piper si foarte putina sare si acoperiti cu un capac lasand sa fiarba inabusit.Daca apa a scazut,mai adaugati apa calda.Cand e fiarta carnea, lasati apa sa scada bine si carnea sa se rumeneasca putin in grasime.Adaugati varza taiata fideluta si caliti 10 min. amestecand des.Adaugati cimbru,inca putin piper,amestecati si apoi puneti bulionul si 100 ml apa.Fierbeti in continuare cu capac pentru inca 40 min.Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne de porc in foi de varza murata

Sarmale cu carne de porc in foi de varza murata

Foile de varza se spala,se taie cotoarele si daca varza este prea acra sau prea sarata se mai tin

62 voturi    18 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu vin

Pui cu vin

Pasul 1: Taiem pieptul de pui in bucatele sau in fasii Tocam cepa solzisori. Taiem fin usturoiul. Pasul

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Foarte bun.

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 600 gr carne de porc,600 gr varza murata,150 ml bulion,1 lingurita cimbru uscat,1 foaie de dafin,sare,piper,putin ulei sau untura,smantana pentru servit.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel