autor:

Laura

» » Mancaruri cu carne

Varza murata cu carne de porc

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Ingrediente
600 gr carne de porc,600 gr varza murata,150 ml bulion,1 lingurita cimbru uscat,1 foaie de dafin,sare,piper,putin ulei sau untura,smantana pentru servit.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea de porc cubulete si se pune la prajit cu untura topita sau putin ulei.Se prajeste la foc rapid pana-si schimba culoarea.Cand carnea incepe sa-si lase apa,dati focul pe mediu,condimentati cu piper si foarte putina sare si acoperiti cu un capac lasand sa fiarba inabusit.Daca apa a scazut,mai adaugati apa calda.Cand e fiarta carnea, lasati apa sa scada bine si carnea sa se rumeneasca putin in grasime.Adaugati varza taiata fideluta si caliti 10 min. amestecand des.Adaugati cimbru,inca putin piper,amestecati si apoi puneti bulionul si 100 ml apa.Fierbeti in continuare cu capac pentru inca 40 min.Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne de porc in foi de varza murata

Sarmale cu carne de porc in foi de varza murata

Foile de varza se spala,se taie cotoarele si daca varza este prea acra sau prea sarata se mai tin

59 voturi    18 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cotlet de purcel cu carnati la tava

Cotlet de purcel cu carnati la tava

Spalam cotletul si il stegem cu un servet de bucatarie. Taiem din el felii potrivite ca si grosime. Curatam

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Foarte bun.

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 600 gr carne de porc,600 gr varza murata,150 ml bulion,1 lingurita cimbru uscat,1 foaie de dafin,sare,piper,putin ulei sau untura,smantana pentru servit.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor