autor:

Laura

» » Mancaruri cu carne

Varza murata cu carne de porc

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Ingrediente
600 gr carne de porc,600 gr varza murata,150 ml bulion,1 lingurita cimbru uscat,1 foaie de dafin,sare,piper,putin ulei sau untura,smantana pentru servit.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea de porc cubulete si se pune la prajit cu untura topita sau putin ulei.Se prajeste la foc rapid pana-si schimba culoarea.Cand carnea incepe sa-si lase apa,dati focul pe mediu,condimentati cu piper si foarte putina sare si acoperiti cu un capac lasand sa fiarba inabusit.Daca apa a scazut,mai adaugati apa calda.Cand e fiarta carnea, lasati apa sa scada bine si carnea sa se rumeneasca putin in grasime.Adaugati varza taiata fideluta si caliti 10 min. amestecand des.Adaugati cimbru,inca putin piper,amestecati si apoi puneti bulionul si 100 ml apa.Fierbeti in continuare cu capac pentru inca 40 min.Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne de porc in foi de varza murata

Sarmale cu carne de porc in foi de varza murata

Foile de varza se spala,se taie cotoarele si daca varza este prea acra sau prea sarata se mai tin

65 voturi    18 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sufleu de varza

Sufleu de varza

1. Marul se descojeste, se rade prin razatoarea mare, la fel si morcovii. Se amesteca. Varza se

10 voturi    9 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Foarte bun.

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 600 gr carne de porc,600 gr varza murata,150 ml bulion,1 lingurita cimbru uscat,1 foaie de dafin,sare,piper,putin ulei sau untura,smantana pentru servit.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
ostropel de pui cu cartofi