autor:

ALINA BANICA

» » Mancaruri cu carne

Varza murata cu ciolan afumat

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2010

Ingrediente
-1 ciolan afumat, -Varza murata de vara conform retetei anterioare, -50 ml ulei, -Piper, -Boia de ardei, -Cimbru.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

21 voturi

Mod de preparare

1. Se taie ciolanul bucati mici si se caleste putin in ulei.
2. Se adauga varza murata si se caleste si ea timp de 10-15 miute amestecand mereu.
3. Se completeaza cu apa calda pentru a putea fierbe, se da focul mic si se lasa timp de 1 ora pana se inmoaie varza.
4. Se potriveste cu piper si boia si cimbru si se mai lasa 10-15 minute.
5. Se serveste cu mamaliguta calda, ceapa si ciusca.


Pofta buna!
1. Se taie ciolanul bucati mici si se caleste putin in ulei.
2. Se adauga varza murata si se caleste si ea timp de 10-15 miute amestecand mereu
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne
Varza murata calita cu ciolan afumat

Varza murata calita cu ciolan afumat

Varza se tine la desarat in apa rece cateva ore sau de seara. Calim ceapa tocata marunt, adaugam

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Papricas de ciuperci cu pui si cartofi

Papricas de ciuperci cu pui si cartofi

O mincare absolut delicioasa, seamana mai mult a gulas , are tot ce ii trebuie pentru a fi foarte,

7 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana Miu , 29 septembrie 2014

    f buna si merge cu cirnati si friptura de iepure pulpa ,, ai mincat vreodata

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2012

    Un pranz perfect!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2010

    Tentatie absoluta!*****

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 31 august 2010

      Ce bine arata... mi-ai facut pofta stii!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 02 august 2010

      Vai ce pofta mi-ai facut,de varza murata,de ciolan afumat................

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 august 2010

      O mancarica super gustoasa !*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

      Imi place tare mult...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

      Foarte bun!!!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

      O bunatate.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • -1 ciolan afumat
  • -Varza murata de vara conform retetei anterioare
  • -50 ml ulei
  • -Piper
  • -Boia de ardei
  • -Cimbru.

Raporteaza reteta

Retete
de ALINA BANICA
Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

1. Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa cu sare, frunze de dafin si piper boabe. 2. Se

15 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu gutui

Pui cu gutui

1. Se spala gutuile si se sterg de apa. Apoi se feliaza. 2. Se pune uleiul intr-o tigaie si se incinge,

30 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu sos de vin

Friptura de pui cu sos de vin

1. Se spala bucatile de pui si se lasa la scurs. 2. Se curata ceapa, se toaca si se caleste putin

22 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Un pranz perfect!

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Baby ribs de porc cu sos barbeque si varza calita

Baby ribs de porc cu sos barbeque si varza calita

Coastele de porc se taie in doua si se pun la fiert cu morcovii, o ceapa si usturoiul curatat. Cand carnea este fiarta, se desprinde

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Rulada de carne tocata cu dulceata de ardei iute si carnati

Rulada de carne tocata cu dulceata de ardei iute si carnati

Intr-un vas, se pune carnea tocata impreuna cu oul, pesmetul si miezul de paine inmuiat in apa calduta si stors bine. Se adauga boiaua

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne