1. Se taie ciolanul bucati mici si se caleste putin in ulei.
2. Se adauga varza murata si se caleste si ea timp de 10-15 miute amestecand mereu.
3. Se completeaza cu apa calda pentru a putea fierbe, se da focul mic si se lasa timp de 1 ora pana se inmoaie varza.
4. Se potriveste cu piper si boia si cimbru si se mai lasa 10-15 minute.
5. Se serveste cu mamaliguta calda, ceapa si ciusca.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii