Varza se tine in apa la desarat 2 h. Se scurge si se taie subtire. Se toaca ceapa marunt. Se inabusa in tuci adaugindu-se varza. Se pune la fiert la foc mic +rasolul taiat bucati. Cind varza si carnea sint fierte se pune bulionul si mirodeniile. Ciolanul afumat se taie felii groase si se frige pe gratar. Se pun feliile fripte deasupra peste varza calita. Se baga la cuptor pina devine bruna
Se serveste cu mamaliguta, ardei murat, ceapa de buzau frecata cu sare si pusa in otet
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii