autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Varza nemteasca

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Ingrediente
o varza alba mai mare de 2kg, 150g unt, 100g pesmet alb, 500g sunca, 300g smantana, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata varza si se spala,apoi se desface in foi si se oparesc in apa clocotita cu sare.Se tapeteaza o cratita cu unt,se pune un strat de foi mai gros,unul de sunca taiata fideluta,se stropeste cu smantana,apoi alt strat de foi de varza,sunca,smantana,iar deasupra se pune untul taiat bucatele si se presara pesmet.Se baga la cuptor sa se coaca pentru 45-50 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza nemteasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri de piept de pui cu dovlecel

Rulouri de piept de pui cu dovlecel

Se taie pieptul de pui incepand din mijloc spre margini, desfasurandu-l ca o foaie mai grosuta. Procedati

22 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Tacos

Tacos

Taiem pieptul de pui cubulete si il punem la incalzit intr-o tigaie teflonata fara adaos de ulei.

6 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Super buna.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Reteta mi se pare interesanta, dar nu inteleg:foile de varza se curata de nervurile mai groase sau pur si simplu se pun asa cum se desprind?

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Buna, buna cu smantana!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

      Interesantă reţetă!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Apetisanta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • o varza alba mai mare de 2kg
  • 150g unt
  • 100g pesmet alb
  • 500g sunca
  • 300g smantana
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Anghemaht de pui cu cartofi natur