autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Varza nemteasca

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Ingrediente
o varza alba mai mare de 2kg, 150g unt, 100g pesmet alb, 500g sunca, 300g smantana, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata varza si se spala,apoi se desface in foi si se oparesc in apa clocotita cu sare.Se tapeteaza o cratita cu unt,se pune un strat de foi mai gros,unul de sunca taiata fideluta,se stropeste cu smantana,apoi alt strat de foi de varza,sunca,smantana,iar deasupra se pune untul taiat bucatele si se presara pesmet.Se baga la cuptor sa se coaca pentru 45-50 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza nemteasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mamaliga cu caltabos, carnat si costita de porc

Mamaliga cu caltabos, carnat si costita de porc

Reteta e foarte veche o reteta 100% taraneasca si normal naturala. Denumirea ei originala este: INTINSOARE

8 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe

Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe

Se curata vinetele de coaja si se taie in jumatati. Se scoate miezul vinetelor si se aseaza intr-o

20 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Super buna.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Reteta mi se pare interesanta, dar nu inteleg:foile de varza se curata de nervurile mai groase sau pur si simplu se pun asa cum se desprind?

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Buna, buna cu smantana!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

      Interesantă reţetă!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Apetisanta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • o varza alba mai mare de 2kg
  • 150g unt
  • 100g pesmet alb
  • 500g sunca
  • 300g smantana
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Chiftelute marinate