autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Varza nemteasca

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Ingrediente
o varza alba mai mare de 2kg, 150g unt, 100g pesmet alb, 500g sunca, 300g smantana, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata varza si se spala,apoi se desface in foi si se oparesc in apa clocotita cu sare.Se tapeteaza o cratita cu unt,se pune un strat de foi mai gros,unul de sunca taiata fideluta,se stropeste cu smantana,apoi alt strat de foi de varza,sunca,smantana,iar deasupra se pune untul taiat bucatele si se presara pesmet.Se baga la cuptor sa se coaca pentru 45-50 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza nemteasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole cu carnati

Iahnie de fasole cu carnati

Pui fasolea la inmuiat in apa rece cu o seara inainte. A doua zi o speli si o pui la fiert in apa

19 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Parjoale in aluat de snitele

Parjoale in aluat de snitele

Intr un castron se pune carnea de vita tocata.Cartofii si morcovul se spala,se curata,se dau prin

1 vot    4 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Super buna.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Reteta mi se pare interesanta, dar nu inteleg:foile de varza se curata de nervurile mai groase sau pur si simplu se pun asa cum se desprind?

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Buna, buna cu smantana!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

      Interesantă reţetă!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Apetisanta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • o varza alba mai mare de 2kg
  • 150g unt
  • 100g pesmet alb
  • 500g sunca
  • 300g smantana
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu carne de porc si paste
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide