autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Varza nemteasca

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Ingrediente
o varza alba mai mare de 2kg, 150g unt, 100g pesmet alb, 500g sunca, 300g smantana, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata varza si se spala,apoi se desface in foi si se oparesc in apa clocotita cu sare.Se tapeteaza o cratita cu unt,se pune un strat de foi mai gros,unul de sunca taiata fideluta,se stropeste cu smantana,apoi alt strat de foi de varza,sunca,smantana,iar deasupra se pune untul taiat bucatele si se presara pesmet.Se baga la cuptor sa se coaca pentru 45-50 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza nemteasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de varza creata cu cartofi si chiftelute coapte

Mancare de varza creata cu cartofi si chiftelute coapte

Curatam cartofii , ii spalam si apoi ii taiem cubulete. Varza creata o desfacem frunza cu frunza,

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Sarmale in dovleac

Sarmale in dovleac

Dupa ce am amestecat carnea cu condimentele si orezul, am taiat frunzele de varza in 3, 4 bucati,

38 voturi    5 comentarii
4h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Super buna.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Reteta mi se pare interesanta, dar nu inteleg:foile de varza se curata de nervurile mai groase sau pur si simplu se pun asa cum se desprind?

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Buna, buna cu smantana!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

      Interesantă reţetă!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Apetisanta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • o varza alba mai mare de 2kg
  • 150g unt
  • 100g pesmet alb
  • 500g sunca
  • 300g smantana
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pilaf de orez cu pui si fenicul