Se pune uleiul intr-o cratita si se adauga coasta taiata bucati, se lasa putin la rumenit.
Se toaca varza marunt si se freaca cu sare, apoi se pune la calit peste coasta. Se aduga condimentele si borsul, apoi se baga cratita la cuptorul incins pentru 20-30 de minute, se scoate si se adauga pasta de tomate, apoi se mai lasa la cuptor pana scade toata zeama.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii