autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Varza noua cu carne

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 mai 2012

Ingrediente
Este primavara si o mancarica de varza noua, plina de vitamine, merge de minune cu mamaliguta! :), , 1 kg pulpa de porc taiata cuburi, 3 verze noi, medii, 1 cutie cu rosii cuburi, 3 linguri cu bulion, 1 legatura marar, 2 lamai (zeama), 200 ml ulei, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Tocam varza, o amastecam bine cu sare si zeama de la cele doua lamai si o lasam 2-3 ore sau cu o seara inainte. Daca preferati varza foarte dulce, renuntati la zeama de lamaie!

Intr-o cratita lata, incingem 200 ml ulei si punem carnea la prajitamestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca. Cand carnea s-a prajit putin se adauga o cana de apa si se lasa la fiert pana incepe sa se inmoaie. Adaugam varza, treptat si o calim amestecand continuu. Punem capacul la cratita si o lasam putin la inabusit, apoi turnam o cana de apa si mai lasam 5 min. Dupa care adaugam rosiile, bulionul, piperul si sarea, daca mai este nevoie si mai fierbem pana varza este gata. Varzica a fiert destul de repede pentru ca era foarte frageda! La sfarsit tocam o legatura de marar. Se serveste cu mamaliguta. Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci

Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci

Carnea de vita taiata bucati se pregateste sote la cuptor, in vas Jena (putina apa, putin ulei de

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de castraveti acri, cu rasol alb de porc

Mancare de castraveti acri, cu rasol alb de porc

Mod de preparare. Desaram castraveti.Se vor taia in patru si ii vom pune intr-o craticioara cu apa

4 voturi    10 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 21 mai 2012

    Un meniu gustos si frumos prezentat ! *****

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • Este primavara si o mancarica de varza noua
  • plina de vitamine
  • merge de minune cu mamaliguta! :)
  • 1 kg pulpa de porc taiata cuburi
  • 3 verze noi
  • medii
  • 1 cutie cu rosii cuburi
  • 3 linguri cu bulion
  • 1 legatura marar
  • 2 lamai (zeama)
  • 200 ml ulei
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert in 3-4 litri de apa .Se mai adauga apa fiarta pe

1 vot    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Prima data punem carnea la fiert iar apoi o maruntim la robot sau de mana. Tocam ceapa si zdrobim

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Flanc cu capsuni

Flanc cu capsuni

Crema: Punem laptele la incalzit impreuna cu vanilia .Frecam galbenusurile cu zahar, amidon si

0 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Un meniu gustos si frumos prezentat ! *****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Pilaf cu carne