Tocam varza, o amastecam bine cu sare si zeama de la cele doua lamai si o lasam 2-3 ore sau cu o seara inainte. Daca preferati varza foarte dulce, renuntati la zeama de lamaie!
Intr-o cratita lata, incingem 200 ml ulei si punem carnea la prajitamestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca. Cand carnea s-a prajit putin se adauga o cana de apa si se lasa la fiert pana incepe sa se inmoaie. Adaugam varza, treptat si o calim amestecand continuu. Punem capacul la cratita si o lasam putin la inabusit, apoi turnam o cana de apa si mai lasam 5 min. Dupa care adaugam rosiile, bulionul, piperul si sarea, daca mai este nevoie si mai fierbem pana varza este gata. Varzica a fiert destul de repede pentru ca era foarte frageda! La sfarsit tocam o legatura de marar. Se serveste cu mamaliguta. Pofta buna !
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii