Varza curatata se toaca cat mai fin, se freaca cu sare, se adauga uleiul si se pune intr-o oala la foc mai tare pana incepe sa sfaraie. Se amesteca bine si dupa aprox. 7-8 minute adaugam apa cat sa acopere varza. Cand incepe sa fiarba lasam focul moderat. Cand a scazut apa, o gustam de sare si adaugam piper. Cand este gata, varza trebuie sa aiba un aspect sticlos. Nu o fierbeti prea mult. Trebuie sa fie \"al dente\" ca la paste. Se serveste ca si garnitura langa friptura. Puteti garnisi cu smantana.
Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii