autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza rosie cu smantana

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
1 varza rosie, 1 capa, 3 linguri smantana, sare,, zeama de lamaie, 4-5 linguri de ulei, 1 lingura de faina, smantana

Dificultate: Medie Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie varza ca taiteii subtiri,se sareaza si se pune in ulei la calit impreuna cu ceapa tocata marunt.Cand devine sticloasa se presara desupra 1 lingura de faina si o cescuta de apa.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie.Se pune piper ,se potriveste de sare,zeama de lamaie si se mai lasa cateva clocote.GATA ! Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza rosie cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
“Snitele” de ciuperci champignon

“Snitele” de ciuperci champignon

Ciupercile se curata de pielita, se indeparteaza o parte din codita si se spala. Ouale batute se

20 voturi    5 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu muraturi prajite

Paste cu muraturi prajite

Se fierb pastele in apa clocotita cu sare si putin ulei, se trec apoi prin jet de apa rece si se

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 varza rosie
  • 1 capa
  • 3 linguri smantana
  • sare,
  • zeama de lamaie
  • 4-5 linguri de ulei
  • 1 lingura de faina
  • smantana

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cum se fierbe porumbul Intr-o oala mare de 6-8 litri, punem porumbul curatat de panusi si fierbem cateva ore(cam 3 ore). Se copleteaza

11 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei şi cartofi gratinaţi, o masă de duminică