autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza rosie cu smantana

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
1 varza rosie, 1 capa, 3 linguri smantana, sare,, zeama de lamaie, 4-5 linguri de ulei, 1 lingura de faina, smantana

Dificultate: Medie Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie varza ca taiteii subtiri,se sareaza si se pune in ulei la calit impreuna cu ceapa tocata marunt.Cand devine sticloasa se presara desupra 1 lingura de faina si o cescuta de apa.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie.Se pune piper ,se potriveste de sare,zeama de lamaie si se mai lasa cateva clocote.GATA ! Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza rosie cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei in crusta crocanta

Dovlecei in crusta crocanta

Dovleceii curatati de coaja se taie fasii si se sareaza. Indepartam apa lasata de ei cu ajutorul

2 voturi    0 comentarii
59h 59 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Este tare tentanta conopida cind o vezi pe tarabele din piata! Am desfacut conopida in buchetele,

7 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 varza rosie
  • 1 capa
  • 3 linguri smantana
  • sare,
  • zeama de lamaie
  • 4-5 linguri de ulei
  • 1 lingura de faina
  • smantana

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Varza dulce cu carnati proaspeti