Varza rosie pentru iarna

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Varza rosie pentru iarna

Ingrediente

  • 2-3 kg varza rosie,
  • 1 plic picant fix de la Dr Oetker,
  • 1,75 l apa,
  • 0,3 l otet,
  • 150 g zahar,
  • 2 linguri de sare grunjoasa.

Mod de preparare

Se toaca varza fideluta si se freaca cu sarea grunjoasa. Se lasa cca 30 min. pana se mai inmoaie. Se pregateste compozitia de picant - fix conform instructiunilor dupa pachet. Se indeasa foarte bine varza in borcanele curate, peste care se pune compozitia dulce acrisoara , fierbinte. Se inchid borcanele si se tin la temperatura camerei pana a doua zi, apoi se da la rece pana la servire. Se serveste ca salata iarna la orice fel de friptura cu garnitura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise